J-Fall 2017 Speakers Bert Gritter & Fokke Hania – De Prijzenaanslag

Ben je echt zo goed in Java als je denkt? Bewijs het maar op de Prijzenaanslag! Toets je kennis op het gebied van Java met diverse vragen uit het Java-vakgebied. De serieuze vragen over het brede Java vakgebied worden afgewisseld met vragen uit de categorie Java-bloopers en met vragen met een knipoog naar de dagelijkse praktijk van de Belastingdienst. En ja: er valt een prijs te winnen! Neem je mobiel mee en doe actief mee met deze ludieke quiz. Tijdens het beantwoorden van de vragen heb je kunnen lachen om de uitleg bij de in het verleden begane miskleunen, wellicht met een blik van herkenning en heb je het een en ander opgestoken. Misschien wordt je wel de winnaar van deze Prijzenaanslag en ga je met de hoofdprijs naar huis. Leuker kunnen we het niet maken!

Bio Bert Gritter:
Ik werk al 6 jaar als java-programmeur bij de Belastingdienst. Ik heb eerst bij het onderdeel gezeten die de OnLine Aangifte heeft verzorgt. Twee jaar geleden heb ik over dit onderdeel een presentatie gegeven hier bij de NLJUG en vervolgens ook nog op de JavaOne. Sinds begin van dit jaar ben ik overgestapt naar een ander onderdeel van de Belastingdienst, namelijk de Douane. Hier ga ik de komende tijd bezig houden met het vernieuwen van de applicaties. Ik hou mij graag bezig met complexe omgevingen en vind het leuk om performance van zo’n complexe omgeving te waarborgen.

Bio Fokke Hania:
Inmiddels werk ik al zo’n 12 jaar bij de Belastingdienst in Apeldoorn. In 2005 ben ik na mijn informatica studie aan de Saxion Hogeschool Enschede begonnen als tester en heb na vijf jaar de overstap gemaakt naar Java developer. Tussendoor ben ik nog twee jaar Functioneel beheerder/product owner geweest van de Java OntwikkelStraat.
Naast mijn reguliere werkzaamheden ben ik actief in de Java Vakgroep, waar vanuit ik opleidingen en workshops organiseer en doceer. Belastingen zijn een dynamisch ecosysteem; hierdoor ben ik de afgelopen jaren bij diverse projecten betrokken geweest. Momenteel werk ik aan IOA, een webservice gestuurd systeem dat o.a. de incasso’s voor de Motor Rijtuigen Belasting aanstuurt.

(Visited 102 times, 1 visits today)

You might be interested in